Cilinders

Een cilinderslot is een slotmechanisme bestaande uit een cilinder en een behuizing. Stiften, plaatjes of kogeltjes blokkeren de cilinder zo lang de bijpassende sleutel niet in het slot is gestoken. Alleen als de juiste sleutel in de cilinder wordt gestoken kan deze worden gedraaid in de behuizing, waarmee het slot geopend of gesloten wordt.

Het meeste verkopen wij het merk Mauer, Dom Plura en Evva 4KS. Deze cilinders kunnen wij snel en gelijksluitend leveren. Wij hebben alle maten op voorraad. Uiteraard zijn deze cilinders SKG** en SKG*** goedgekeurd.

Verder kunnen wij alle merken en soorten leveren.

Gecertificeerde cilinders kunnen wij ook leveren van diversen merken. Uiteraard op maat gemaakt of bij bestelling op een bestaande set of bestaand sluitplan. Deze gecertificeerde cilinders kunnen wij alleen op vertoon van het certificaat namaken of bij bestellen.

Neem contact op

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Adres*

  Woonplaats*

  Onderwerp*

  Uw bericht*

  Cilinders met sluitplan

  Wanneer niet iedereen toegang mag hebben met één en dezelfde sleutel voor een bepaalde ruimte, kan een sluitplan een oplossing voor u zijn. Een sluitplan kan van klein naar groot worden opgezet en met het gewenste aantal sleutels worden uitgebreid. U kunt bijvoorbeeld zelf met een hoofdsleutel (moedersleutel) toegang hebben tot alle ruimtes van uw bedrijf en uw personeel met een mono sleutel toegang tot bijvoorbeeld alleen de hoofdingang het kantoor.

  Voordelen van de EVVA cilinder:

  - Veiligheid met zo weinig mogelijk sleutels
  - Comfort, aangezien slechts één sleutel voor alle relevante deuren nodig is
  - De organisatie wordt vereenvoudigd
  - Er kan precies worden bepaald welke personen tot welke ruimten toegang hebben
  - Alle cilindersloten en -typen (hoofd ingang deuren, tussendeuren, garagedeuren etc.) zijn met slechts één sleutel afsluitbaar.
  - Unieke beveiliging