Isolatieglas HR++

HR++ (hoog rendement) glas is in principe hetzelfde opgebouwd als ‘gewoon’ isolatieglas. Toch zijn er verschillen te vinden. Bij HR++ wordt een flinterdunne metaal ‘coating’ aangebracht op de binnenruit. Dit zorgt ervoor dat warmtestralen als het ware terug de woning in gekaatst worden. Hierdoor verbruikt u minder energie voor het verwarmen van uw woning.

We willen allemaal dat onze woningen energie besparen en goed geïsoleerd zijn. Daarom is enkel glas niet meer van deze tijd. Isolatieglas, zoals dubbel glas en HR++ glas, isoleert veel beter. Vooral HR++ glas wordt door zijn prima isolerende werking tegenwoordig vaak gebruikt. Dit glas zorgt ervoor dat de warmte in uw woning beter binnen blijft. Hierdoor hoeft u minder vaak de verwarming aan te zetten en bespaart u energie. Ook beslaan de ruiten niet meer, heeft u minder last van geluiden van buiten en is uw woning een stuk milieuvriendelijker.

Neem contact op

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Adres*

  Woonplaats*

  Onderwerp*

  Uw bericht*


  Isolatieglas

  Isolatieglas wordt vaak gebruikt vanwege zijn isolerende eigenschappen. Het glas heeft een buiten- en een binnenblad. In de open ruimte daartussen wordt het glas met lucht of isolerend gas gevuld. Dit glas zorgt ervoor dat de warmte in uw woning beter binnen blijft en u energie bespaart.

  Isolatieglas met kruiskozijnen

  Isolatieglas is leverbaar met kruiskozijnen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u uw woning naast de klassieke vierkante en rechthoekige verdeling ook voorzien van ronde, ovale of driehoekige kozijnen. Er zijn verschillende designs, tinten en profielmodellen om uit te kiezen. Dit glas is energiebesparend en onderhoudsarm en geeft uw woning een klassiek karakter.

  Zonwering in isolatieglas

  Zonwering in isolatieglas is de ideale combinatie van isolatieglas en jaloezieën. In de spouw van isolatieglas wordt namelijk een systeem ingebouwd. Hierdoor zijn de jaloezieën beschermd tegen vuil en beschadiging en bevinden de jaloezieën zich in het glas. Bij het gebruik van dit systeem is de zonwering twee keer zo goed als bij ‘normale’ externe jaloezieën. Aan de buitenkant van het kozijn bevindt zich een treksnoer of een op afstand bedienbare elektrische aandrijving. Zo kunt u uw jaloezieën voor de juiste lichtinval afstellen. Isolatieglas met het geïntegreerde zonweringssysteem is beschikbaar in elke gewenste combinatie, uitvoering, kleur en systeem.