Over Adrie van den Hoek


Adrie van den Hoek Glashandel en sloten service is opgericht in november 1982 en is sindsdien van generatie op generatie doorgegeven, waardoor het een echt familiebedrijf is geworden.

Ons bedrijf is gestart met als doel het bieden van service in het Gooi en Vechtstreek, en omgeving, voor situaties zoals glasschade, inbraakschade, vandalisme en problemen met sloten. In die tijd waren we zelfs de enige 24-uurs service in Hilversum! Helaas hebben we vanwege de huidige arbeidsmarktuitdagingen onze 24-uurs service enkele jaren geleden moeten beëindigen. Desalniettemin zijn we nog steeds zeer actief en essentieel in de omgeving van Almere.

Naast particulieren maken ook verschillende organisaties gebruik van onze diensten. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in sloten, mede vanwege de toename van inbraken. U kunt bij ons terecht voor het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. We bieden gratis advies voor preventieve maatregelen en kunnen vrijblijvende offertes opstellen volgens het politiekeurmerk. Naast beveiliging kunnen wij ook helpen bij de reparatie van deuren/kozijnen na inbraakschade, het plaatsen van isolatieglas in diverse samenstellingen, en het herstellen of vervangen van glas, zoals gevels, ramen en deuren. Als totaalservice verzorgen wij tevens het schilderwerk. Kortom, we bieden al meer dan 30 jaar een complete dienstverlening.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn op het gebied van glas en sloten, en doen dit met veel plezier. Graag ontmoeten wij u op afspraak, zowel op locatie als bij ons op kantoor! Vanuit onze praktijkgerichte benadering streven wij naar de beste oplossingen met het hoogste gebruikersgemak, waarbij we verder gaan dan de standaard normen.

U bent in goede handen..