Over Adrie van den Hoek


Adrie van den Hoek Glashandel en sloten service is gestart in november 1982. Sindsdien is het van vader op zoon overgegaan. Een echt familiebedrijf.

Ons bedrijf is ontstaan om in het Gooi en Vechtstreek en omgeving een service te verlenen na glasschade, inbraakschade, vandalisme en problemen met sloten. Tevens had Hilversum er een 24 uur service bij! Sinds enkele jaren zijn wij ook zeer actief in de omgeving Almere en tot op heden nog heel hard nodig.

Naast particulieren zijn er ook diverse organisaties die gebruik maken van onze diensten. Een speerpunt van ons bedrijf is de 24 uur service. In de loop van de jaren is Adrie van den Hoek Glashandel zich gaan specialiseren in sloten, mede door de vele inbraken. U kunt bij ons terecht voor het beveiligen van uw huis of uw bedrijfspand.
Een gratis advies voor preventie en/of een vrijblijvende offerte volgens het politie keurmerk is bij ons gewoon. Naast beveiliging moet u ook denken aan reparatie deuren/kozijnen na inbraakschade, beglazen van isolatieglas in vele samenstellingen, reparaties of vernieuwing van glas. Te denken aan puien, ramen of deuren. Voor een totale service verzorgen wij ook het schilderwerk. Kortom een complete dienstverlening al meer dan 30 jaar.

Wij verlenen 365 dagen per jaar een service voor glas en sloten en dat doen wij met veel plezier.

Wij ontmoeten u graag op afspraak, zowel op locatie als bij ons op kantoor! Vanuit een praktijkgerichte benadering bieden wij de beste oplossing in combinatie met het hoogste gebruikersgemak, daarbij gaan wij verder dan de vastgestelde normen.

U bent in goede handen..