Professionele Slotenservice

Indien uw slot beschadigd is door inbraak, vandalisme of een ongelukje, kunt u vertrouwen op de expertise van Adrie van den Hoek Glas en Slotenservice. Als dé specialist in slotenherstel in uw regio, bieden wij snelle noodreparaties aan.

Deskundige Glasservice

Indien uw glas beschadigd is door inbraak of een ongelukje, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen snel voor een tijdelijke oplossing.

Geef uw kind zijn eigen sleutel, of toch niet?

Wilt u uw kind de vrijheid geven om de wereld te ontdekken, maar wilt u tegelijkertijd voorkomen dat de wereld ongewenst uw huis binnenkomt? Dat is mogelijk.

U kunt uw kind een groepensleutel geven, terwijl u de hoofdsleutel behoudt. Hierdoor heeft u toegang tot alle deuren, maar uw kind niet. Uw kind kan alleen de deuren openen die u heeft geselecteerd. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelijksluitende cilinder of een sluitplan?

Bent u het zat om een grote bos sleutels met u mee te dragen? Laat dan uw verschillende slotcilinders vervangen door gelijksluitende cilinders. Deze cilinders zijn verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

U kunt er ook voor kiezen om een (klein) sluitplan op te stellen. Hierbij worden uw woning of bedrijfspand voorzien van sloten met verschillende cilinders, die allemaal geopend kunnen worden met een moedersleutel.

Het is belangrijk om de sleutels op een correcte manier te verdelen bij het mechanische sluitplan. Hierbij zijn er groepensleutels (HS) voor bijvoorbeeld uw personeel, monosleutels en een algemene hoofdsleutel (GHS).