24/7 Slotenservice

Slot kapot door inbraakschade, vandalisme of een ongelukje? Bij Adrie van den Hoek Glas en Slotenservice kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht. Wij zijn hét sloten herstelbedrijf in uw regio en treffen snel noodvoorziening aan.

24/7 Glasservice

Is het glas kapot door inbraakschade of door een ongelukje? Geen probleem, wij treffen snel een noodvoorziening aan. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bij Adrie van den Hoek Glas en Slotenservice terecht.

Uw kind: een eigen sleutel? Of liever niet?

Wilt u uw kind de wijde wereld insturen? Maar wilt u niet dat de wijde wereld ineens bij u in huis staat? Dat kan. U kunt uw kind een groepensleutel geven terwijl u de hoofdsleutel beheert. Zo kunt u alle deuren openmaken, maar uw kind niet. Uw kind kan alleen de door u gekozen deuren openmaken. Nieuwsgierig? Neem dan contact op.

Gelijksluitende cilinder of een sluitplan?

Bent u het ook zat om met een enorme bos sleutels rond te lopen? Laat dan uw verschillende sluitende cilinders vervangen door gelijksluitende cilinders. De cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. U kunt natuurlijk ook een (klein) sluitplan laten opstellen. Hierbij worden uw woning of bedrijf voorzien van sloten met verschillende cilinders, die allemaal te openen zijn met een moedersleutel. Bij het mechanische sluitplan is het belangrijk de sleutels op een juiste manier te verdelen. Zo zijn er groepensleutels (HS) voor onder andere uw personeel, monosleutels en is er een generale hoofdsleutel (GHS).